Visualisering i køkkenhaven

Som regel tilbringer jeg det meste af juni og juli i havens bedste liggestol, hvilket får haven til at se lettere utæmmet ud. Men den slags stillesiddende sysler har det sandelig været for koldt til i år! Så for en gangs skyld er min køkkenhave særdeles velpasset. I stedet for at drive den af på langs, har jeg luget, sået og ordnet fint mellem ærter, radiser og salat. Noget må man jo lave for at holde varmen 😉

Og jeg har opdaget, at det – næsten – er lige så afslappende at pusle om purløg og kartofler, som det er at sidde i en stol og lave ingenting. Bare jeg husker at aftale med mig selv, at jeg kun må ordne én række ad gangen og desuden skal afsætte pauser til at hyggesnakke med kattene, som skiftes til at vifte mig under næsen med bløde haler og stive knurhår, når jeg ligger på knæ og luger.

Nå ja, de mange ærtebælge, der skal åbnes og tømmes, sætter selvfølgelig også kolorit på opholdet i køkkenhaven – og så er jeg begyndt at øve mig i at visualisere og manifestere, som der jo tales så meget om i den spirituelle verden.

Efterhånden behøver jeg bare at så en ny række salat – og vupti – straks åbner vejrguderne for sluserne og sørger for, at de små frø bliver vandet grundigt, så de kan spire og slå rod …
Spørgsmålet er så, om det også vil lykkes for mig at få lokket noget sol frem, når selvsamme spirer skal til at vokse 😉

Vi får se. Hvis vejret fortsætter med byger og sparsomme solglimt, er her lidt inspiration til nemme og sene afgrøder, som du kan så i ferien – og ellers kan du jo dyrke terapi i haven.

Ha´ en skøn ferie 🙂

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: