Værtindegave – klassikere og nye kreative påfund

I julen besøger vi venner og familie, vi ses i løbet af december og især i juledagene. Det er normalt at man har en værtindegave eller en værtsgave med når man kommer på besøg hos nogle i julen, også selvom det er den nærmeste familie har mange en værtindegave med når de kommer juleaften eller en af juledagene.

Hvad er en god værtindegave?

Men hvad er en god værtindegave? Her vil jeg gerne have jeres ideer, da det jo er et bredt emne. Klassikerne indenfor værtindegaver er jo blomster, chokolade, lys og servietter. Her går man ikke galt i byen, men mon ikke der var sjovere og mere kreative forslag til en god værtindegave? Mange laver selv forskellige kreative ting i juletiden og disse er velegnede til værtindegaver. Mange butikker har også specielle varer, de anbefaler som værtindegaver, det kan være glas, vaser, lysestager eller lign.

Dine idéer til værtinde gaver

Hvad giver du i værtindegave i julen? Laver du selv nogle gode værtindegaver? Har du nogle traditioner med værtindegaver eller er du mere til den klassiske guldæske med chokolade fra Anton Berg?
Jeg selv er mest på chokoladen, men det hænger ikke kun sammen med at det er lettest, det er også en billigere løsning end at så mange andre værtindegaver.

Julepynt i værtindegave

En god idé til en værtindegave kunne f.eks. være nogle af de årlige juleprodukter, der findes i butikkerne. F.eks. George Jensens julepynt, eller årsnisserne fra Trip Trap. Der er efterhånden mange søde pynteting, der går igen hvert år og som ville kunne blive en god tradition for værtindegaver. Det var mine bedste bud på en værtindegave, hvad er dit?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: