• Home
  • Jul

Tror du på julemanden? – send en ønskeliste til julemanden i Grønland

Hvis du tror på julemanden, sender du ham måske også en ønskeliste til jul, og måske får du det, du ønsker dig. Mange børn tror på julemanden og jeg synes, at man skal holde denne tro i live så længe man kan. Det skader ikke at bruge sin fantasi og tro på julemanden. Mange julefilm og julekalendere i TV, der handler om julemanden, handler også om hvor vigtigt det er at børnene tror på julemanden, ellers kan han ikke eksistere.

Send din ønskeliste til julemandens adresse

Hvor julemanden bor er der ikke helt enighed om i verden, men i Danmark mener de fleste at han bor på Sukkertoppen i Grønland. Og man kan endda sende ham sin ønskeliste på julemandens egen adresse: Julemanden, Box 1615, 3900 Nuuk, Grønland. Hvis du sender julemanden et brev på denne adresse, vil du få en hilsen fra selveste julemanden tilbage. Lad dine børn prøve og se dem lyse op, når julemanden skriver tilbage til dem.

Lad dine børn tro på julemanden og få besøg juleaften

Hvis dine børn tror på julemanden, kan du let støtte dem i det. Du kan sørge for at julemanden om natten kommer med gaver i julesokken og måske kan han også komme forbi selve juleaften med en sæk med gaver. Et par naboer kan passende hjælpe hinanden med at få julemanden på besøg, uden at far eller bedstefar mangler. Det er sjovt og hyggeligt at tro på julemanden og du vil se glæden i børnenes øjne.

Har du nogle sjove episoder, hvor dine børn har mødt julemanden?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: