Torden, krukker og lynild

Jeg skal da lige love for, at Thor og hans hidsige gedebukke har været på besøg i dag!

I starten tog jeg ikke notits af ham. Det rumlede ganske vist grundigt, mens horisonten blev mørkere og mørkere, men jeg var optaget af at sætte de 5 nye krukker, som fragtmanden havde leveret om formiddagen, på plads. Og den slags kræver som bekendt koncentration! Der skal rykkes og drejes og vendes og skubbes en hel del gange, før krukken står helt perfekt 😉

Den slags plejer mænd ikke rigtig at forstå – og vor gamle nordiske helt fattede åbenbart heller ikke en brik af slige vigtige kvindesysler. Tværtimod afbrød han mine gøremål på det skammeligste med et mægtig rabalder og stride strømme af vand, så jeg i hast flygtede ind i drivhuset, hvor jeg sandt for sagen sad på førsteparket i hængesofaen, mens gederne fór over himlen med bulder og brag og gnistrende klove.

De høje popler bag stalden lå vandret i vindstødene … eller var det mon prustede fra gedernes frådende næsebor, der flåede i bladene, så stumper føg gennem regnen? Lyn flængede luften, brag fik ruderne til at klirre, og den stakkels kat, der var fulgt med mig ind i drivhuset, forsvandt under hængesofaen med strittende knurhår.

Bagefter – da den svovlende gæst var draget videre – lå haven frisk og ren. Nattergalen fløjtede, katten kom frem og strakte sig, og jeg fik placeret de drivvåde krukker i den helt rigtige vinkel. Så nu skal jeg bare have fat i nogle roser til krukkerne 🙂

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: