• Home
  • Jul

Spar penge på kalendergaver – billig pakkekalender, sokkegaver og adventsgaver

Noget af det der hurtigt kan løbe op i mange penge er kalendergaver til pakkekalenderen, sokkegaver og adventsgaver. Men her er der mange penge at spare. Du kan sagtens give gode og billige kalendergaver, hvis du starter i god tid og er lidt opmærksom og opfindsom.

Billige kalendergaver er lette at finde og du kan spare mange penge

I stedet for at købe alle dine kalendergaver i 10-kroners butikker (hvor mange ting efterhånden koster mere end en 10′er), kan du holde øje med gode tilbud på små gaver i dit lokale supermarked. I rigtig mange store og små daglivarebutikker kan du finde mange gode og billige kalendergaver, som f.eks. hårelastikker, lys, små spil eller julepynt.

Være kreativ med kalendergaver og spar mange penge

Hvis du alligevel har bagt lidt julebag eller lavet konfekt, er det den perfekte kalendergave eller sokkegave – og det koster dig ikke ekstra. Hvis du laver din egen julepynt, kan du bruge det som en billig kalendergave og hvis du ikke er så kreativ, kan du også blot skrive et sødt julebrev, som en kalendergave. Jeg har selv lavet en pakkekalender til min søster i mange år og mange af gaverne i den har været billige eller hjemmelavede. Det er jo tanken der tæller.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: