• Home
  • Jul

Spar penge på julepynt – billig hjemmelavet og købt julepynt

Hvert år kommer der nyt og flot julepynt i butikkerne, og hvert år bruger vi penge på ny julepynt. Men her er der virkelig mange penge at spare. For det første kan du lave flot julepynt selv, der er hyggeligt og nemt. Men du kan selvfølgelig også spare penge på det flotte julepynt du kan købe i butikkerne, der er mange gode tilbud og tips til billig julepynt.

Køb billig julepynt i januar og spar mange penge

Det er ikke småpenge du kan spare ved at købe din julepynt i januar og gemme den til næste år. Alle butikker sætter julepynten betydeligt ned allerede i dagene efter jul og især i januar. Hvis du har set noget flot julepynt i december, så vent med at købe dte til januar – ofte til halv pris. Du vil sikket glæde dig lige så meget over det flotte julepynt året efter, hvor det vil være helt nyt. Mange butikker fører års julepynt, der skifter år for år (f.eks. Georg Jensen og Trip Trap), også her kan du spare mange penge ved at købe årets julepynt et eller to år forsinket.

Lav selv julepynt med dine børn og spar mange penge

Ja, det er et åbentlyst sparetip, men det virker. Hjemmelavet julepynt er billigt og hyggeligt. Det behøver ikke at være svært for at blive flot – du kan sagtens lave smukke julehjerte, kræmmerhuse og kravlenisser med dine børn. Køb et sæt med forskellige materialer og så er det bare igang med billig julepynt til juletræet.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: