Regnmålere i kobber – En dekorativ måde at måle mængden regnvand i din have

Dekorative regnmålere i kobber har vundet popularitet blandt både vejrentusiaster og begyndere i de senere år. En dekorativ regnmåler er – som navnet antyder – en regnmåler, der er dekorativ i naturen.

En dekorativ kobber regnmåler er et smukt og interessant syn i din baghave eller på din græsplæne. På de regnfulde, stormfulde dage vil den udføre alle funktionerne i en almindelig regnmåler: Den fortæller dig, hvor mange mm eller tommer af regn du lige har haft.

På samme tid ser den godt ud, mens den gør det…

Du kan bruge kobber regnmålere som “skulpturer” til din baghave, din græsplæne, en gårdhave, veranda, din stue (selvom det ikke tjener noget funktionelt formål der) – de kan placeres stort set overalt.

Du kan finde en dekorativ regnmåler formet som en blomst, en hund, en frø, en fugl – næsten alt hvad du kan tænke på. De ser rigtig godt ud, og de fortæller dig, hvor meget det regnede, hvad mere kunne du bede om?

De fleste kan sættes i jorden. De kan også monteres på en højere overflade, f.eks. Et hegn eller en stang. Med hensyn til funktionalitet anbefales det, at du monteres en regnmåler på en højere overflade for mere nøjagtige målinger.

En regnmåler, der er sættes på jorden, risikerer “forurening” fra nærliggende genstande, såsom vand, der drypper ned fra et træ. Hvis den monteres på en højere overflade kan du være sikker på, at alt det, der falder ned i den, vil være regnvand og forhåbentlig intet andet.

Uanset hvad tilfældet er, er en dekorativ regnmåler i kobber bestemt en måde at tilføje et trendy touch til din have. Når de findes i så mange former og størrelser, er du sikker på at finde en, som du og din familie vil elske.

Hvorfor bør du købe en kobberregnmåler

Det er vigtigt at vide, hvor meget vand der er faldet i din have. Du vil have blomstrende planter, blomster og en dejlig grøn græsplæne. Men for at få dette har alt brug for den rigtige mængde vand. For meget eller for lidt kan begge være problematiske.

Hvis du har en regnmåler i din have er der ikke noget gættearbejde involveret. Du ved nøjagtigt, hvor meget nedbør der er faldet, og hvor meget vand du har brug for at tilføje (hvis noget) til din vegetation. Det er et simpelt instrument, der kan udrette meget.

Simpel konstruktion

De enkleste målere for haveregn bruger en tragt og en gradueret cylinder til at måle mængden af ​​nedbør. Hvis der er overdreven nedbør, og cylinderen flyde over, kan der være en separat cylinder til rådighed for at opsamle det overskydende vand og også registrere det. Cylinderen er generelt gradueret i millimeter eller tommer.

Selvom det ikke er så nøjagtigt som nogle af de mere avancerede elektroniske målere på markedet, er sandheden, at en kobber regelmåler til brug i hjemmet ikke har brug for samme nøjagtighed der bruges af fagfolk. Deres fokus er på forskning, mens dit fokus er på at hold det grønne i live.

Der er andre avancerede regnmålere, som bruger sofistikeret elektronik og sensorer for at give en nøjagtig aflæsning. Du kan læse mere om det her…

Smuk og sjov kobberregnmåler

Der er mange forskellige regnmåler i kobber. De er alle meget dekorative og måler regn nøjagtigt. Selvom de alle er af god kvalitet, er det vigtigt at bemærke, at de fleste af dem vil gå i stykker, hvis de efterlades fulde af vand til at fryse.

Som du sandsynligvis allerede ved, udvides vandet, som det gør, hvilket kan revne både plast og glas. Af denne grund er det normalt en god ide at hente eller tømme en gammeldags regnmåler, hvis du forventer en pludselig dukkert i temperaturer efter et regn.

Kobber Regnmålere

Dette er kobberregnmåleren, der bruger det archimediske princip om vandfortrængning til at nøjagtigt måle hvor meget regn der har faldet. Du kan købe den hos Amazon, her..

Denne kobberregnmåler er muligvis dit bedste valg, da det både er smukt sjovt og godt lavet. Faktisk er det et top valg af flere andre grunde: det er ekstremt nøjagtigt, har ikke noget metal, der kan ruste og er let nok til at læse.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: