Om Os

Mithusminhave.dk er oprettet, ejet og drevet af Martin M. Nielsen. Han har blandt andre interesser to store interesser. Når vejret er godt er han i haven. Når det er dårligt sidden han foran computeren og konstruerer internetsider.

Martin arbejder som underviser og konsulent i et stort nordisk edb-firma. Han kommer oprindelig fra Sverige men er flyttet en del rundt i danmark.

Hvorfor

Mithusminhave.dk giver først og fremmest en mulighed for at kombinere to interesser. Stedet er samtidig en præsentation af en række af de muligheder der gives med internettet.

Det er et mål, at få mange besøgende på mithusminhave.dk. Det kan man kun opnå, hvis der er noget at komme efter. Det skal kunne nytte.

Derfor er du velkommen til at sende kommentarer og forlag til ændinger eller nye tiltag. Benyt denne kontakt side og giv forslag og kommentarer.

Hvordan

Hvordan kan man skabet et sted der hele tiden forandres og hele tiden tilbyder nyt til de besøgende når man nu ikke har forfædelig megen tid i overskud. Mithusminhave.dk forsøger at gøre det med hjælp fra gæsterne selv.

Man skal kunne mødes for at udveksle erfaringer, råd og ideer.  Nøgleordet er interaktivitet. Informationerne flyder ikke kun fra internettet til brugeren men også den anden vej. Så skriv gerne til mig med tips og ideer i har.

Om min have

Haven er på 450 kvm og har alt hvad en have skal have. Der er staudebede, fiskebassin, flagstang, roser i mange afskygninger, grønne sprøde græsplæner, altså alt hvad man kan forlange. Det er også er en stor urtehave.

Man kan roligt sige at min have har en dejlig prydhave, og det vidner flere præmiebeviser også tydeligt på. Her er ikke meget der bliver overladt til tilfældighederne og her sker altid noget nyt i haven.

Der går meget kaffe til på en havesæson og det er altid hyggeligt at dreje ind forbi på en lun sommmerdag til en kop – tit kommer naboen også forbi, og så bliver der snakket om vind, vejr, dræbersnegle og andet der rører på sig i haven.