Nisselandskab – hyggelig julepynt for børn og voksne

Ryd et bord, en hylde eller en vindueskarm. stil et par skål på hovedet og dæk det hele med vat. Så har du en god begyndelse til en nisselandskab. Find så et lille spejl og lav en sø, stil et par små huse på sneen og meget gerne en kirke. Find så dine nisser frem og placér dem i nisselandskabet. Så har du et klassisk nisselandskab, som du og dine børn kan nyde hele december.

Lad dine børn lave nisselandskab

For børn er det både nemt og hyggeligt at lave et nisselandskab og de vil kunne lege med det i timevis. Lad endelig dine børn lege med nisselandskabet, vælg nogle nisser og andet pynt, der kan tåle legen. I kan i løbet af december finde på nye ting, der skal ske i nisselandskabet, måske skal de kælke på bakkerne eller stå på skøjter på søen. Der kan være et krybbespil i nisselandskabet og julemanden kan også komme forbi. Det handler om at være kreativ og kun lade fantasien sætte grænser.

Lav dit nisselandskab til en julekalender

En god og hyggelig idé til din pakkekalender er at lade den være små pakker med dele til et nisselandskab. Giv dit barn en pakkekalender, hvor den første pakke er en masse vat, den næste er et lille spejl og den næste igen måske er en lille nisse. Sådan kan en julekalender give et flot nisselandskab, der udvikler sig hele decemer.

Nisselandskaber er dog ikke kun for børn, men også for voksne, der kan lave nogle virkeligt flotte og store nisselandskaber med kørende tog og lys i vinduerne.

Har du gode idéer til et flot nisselandskab?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: