Le Feu biopejs anmeldelse – Få de bedste råd, inden du køber din biopejs

Ønsker du at få den samme hygge som dem der har en brændeovn , men har ikke pladsen eller boligen til det så er en Le feu biopejs lige dig, for en bioethanol pejs må bruges næsten overalt og med de mange stilige designs får du noget der ser bedre ud en den alm brændeovn, nedenunder kan du se de mange flotte biopejse fra Le feu. Find din drømme biopejs i dag og nyd den varme ild over et glas rødvin eller andet..

Le feu pejs forhandlere

Her på siden vil du kunne finde de bedste Le feu biopejs tilbud hos de bedste forhandlere, vi opdatere regelmæssigt siden så du kan få den billigste Le feu biopejse, så kig lidt rundt på siden og se om der ikke lige skulle være den biopejs med et super godt tilbud som lige passer dig.

Lidt mere info om le feu bioethanol pejs

Hvad er en biopejs. En biopejs er en pejs der er lavet til os mennesker der ikke har plads til en almenlig brændeovn da det kræver at man har en skorsten for at føre røgen ud af huset, men med en biopejs har du slet ikke behov for at have en skorsten installeret.

Det eneste det kræver for at få en væghængt biopejs er et simpel beslag som følger med den købte biopejs, beslaget minder utroligt meget om beslag fra et fladskærms tv, så de fleste kan finde ud af at installere det selv.

De fleste Le feu biopejs er fritstående og har ikke behov for beslag så de er rigtigt lette at installere og bruge,  så ja alle kan få en biopejs hjemme i stuen eller hvor man nu ønsker at stille den og nyde den dejlige varme flamme sammen med familien.

Slut med brænde, sod og aske

Med en biopejs behøver du ikke brænde da den kun andvender bioethanol,  bioethanol er et organisk stof der er lavet af blandt andet majs og kartofler og bioethanol er helt sikkert noget vi vil se meget mere til i fremtiden, bioethanolen fyldes med lethed ned i brænderen og kan antændes med en tændstik eller en lighter simpelt og nemt. En anden god ting er, at med en biopejs slipper du også for at dine vægge bliver helt sorte af sod og heller ingen beskidt aske da den kun køre på bioethanol.

Le feu biopejs nem at have med at gøre

Med en biopejs findes der utallige muligheder for at flytte den rundt til der man nu ønsker at placere den, og skulle du nu vælge at flytte fra din lejlighed/hus eller andet så skruer du bare den ned og tager den med til din nye bopæl simpelt og nemt.

Design

Le feu biopejse design er nok blandt det mest unikke på markedet. Pejsen fås i hvid eller sort, og så kan de hænges fra lofted, være fritstående på gulvet eller hænges på vægen,

 
Tjek pris her

Le Feu Sky lofthængt biopejs

En hængende biopejs fra Le feu er både smukke og unik. Den passer in i de fleste hjem og fås i enten sort eller hvid, du styre selv højden på din pejs og du kan dreje den runt om sin akse så du kan få glæde af den fra alle vinklar.

Hvis du bliver træt af at have en lofthængt biopejs kan du køber extra beslag og så montere den på vægen eller køb ben til den og bruge biopejsen som en fritstående gulv model. Den kan brande i op til 6 timer når den er helt på fyldt så du kan have glæde af den en hel lang aften.

Le Feu Ground model

Vil du hellerr have en gulv model så har Le Feu biopejse mange forskelige modeler at vælge mellem. Den trebenede model har mange forskelige typer ben at vælge mellem både i træ og metal, så du kan få lige det du har lyst til.

Hvis tre ben ikke er noget for dig så laver Le Feu også enkeltbenet fritstående biopejse. De kommer med en bundplade i metal og er monteret på en metal stang. Da de skal være stabile bliver bundpladen meget tung så hvis du vil flyte rundt på din Le Feu biopejs så vælge en trebenede model.

Den sidste type a fritstående biopejse fra Le Feu er de såkaldte Ground Low. Det er i princippet den samme som den trebenede model bare med korter ben. Benene er ombytteligge med dem fra den højre model så du kan selv styre højden på din biopejs.

Le Feu biopjse kan også hænges på vægen. Det du skal være opmærksom på med væghængte biopejse er at vægen skal kunne bære vægten af din biopejs og at vægen er brandsikre. Du kan læse mere om væghængte biopejse her.

Når du vælger en Le Feu biopejs så får du et kvalitetsprodukt med smukt stilrent design. Det som gør disse biopejse specielle er at du kan let bytte fra en hængende model til en stående model eller hænge din Le Feu biopejs på væggen.

Du kan finde de bedst priser på Le Feu Biopejse her og så er det med pris match.

 

 

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: