Lad farverne fortælle

Jeg har gået rundt i haven og kigget på blomster i dag. Eller rettere sagt på deres farver.

De første par år efter jeg havde overtaget haven, kunne jeg slet ikke få lyserøde og rosa blomster nok, og jeg var faktisk lidt småmuggen over alle de gule og orange stauder, som den forrige ejer havde overladt til mig. Ja, jeg gik endda så vidt som til at male vinduerne på huset lyserøde og at anlægge et helt bed, som udelukkende skulle indeholde stauder i rosa nuancer.

Vinduerne er stadig lyserøde – eller rettere sagt slotsrosa, som der står så fint på bøtten med maling  😉
Men bedet lyser op i alle farver og nuancer, og det har jeg det rigtig fint med, for så er der altid en farve, som passer perfekt til mit humør.

I dag har jeg fx kredset længe om de beroligende blå akelejer, storkenæb og katteurt, men af en eller anden grund endte jeg med at falde til ro ved rækken af kæmpestore, vidunderlige og totalt lyserøde valmuer.

Det passer egentlig ganske godt med de planer og drømme, som jeg pusler med i øjeblikket. Skal man tro de farvekloge eksperter, er jeg nemlig enten feminin og kreativ – eller også er jeg temmelig urealistisk …

Tja, det må tiden vise!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: