• Home
  • Jul

Kræmmerhus – traditionel julepynt til godter på juletræet

Kræmmerhuset er en gammel form for julepynt, som stadig er populær i dag. Vi pynter juletræet med hjemmelavede eller købte kræmmerhuse og man kan fylde sit kræmmerhus med godter som pebernødder og ander juleguf, som børnene kan spise af juleaften, mens der ventes på gaverne. Et kræmmerhus er nemt at lave og alle kan være med – store som små.

Hjemmelavet kræmmerhus for børn og voksne

Et kræmmerhus kan laves af mange materialer, papir er det nemmeste. Man skal have rullet sit papir til en kegle og lime (eller klipse) en hank på – så har man et kræmmerhus. Alt efter hvor kreativ man er, kan man bruges forskellige flotte materialer som glanspapir eller andet flot og fint papir. Du kan klistre pynt på dit kræmmerhus, måske et glansbillede eller en lille papirsengel. Det er kun fantasien der sætter grænser for at lave et flot kræmmerhus.

Du kan købe flotte kræmmerhuse til dit juletræ

Du kan købe mange smukke kræmmerhuse til at pynte dit juletræ med, de kan være af hård pap, metal, glas og lign. Et juletræ bliver flot og traditionelt med kræmmerhuse – og især mange ens kræmmerhuse vil gøre dit juletræ stilfuldt. Husk at pytte godter i dit kræmmerhus – også selvom det er et fint købt kræmmerhus – det hører til traditionen med kræmmerhuse.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: