Konfekt – chokolade og marcipan i lækre julegodter

Konfekt er en slags slik, der ofte dukker op omkring jul. Konfekt kan laves hjemme eller kan købes færdigt. Konfekt er som regel lavet ud marcipan, nougat, chokolade og diverse nødder. Konfekt er små bider, der pyntes, så de ser flotte og inddybende ud.

At lave konfekt i julen er en hyggelig tradition

At lave konfekt kan være en rigtig hyggelig tradition, hvor hele familien kan være med. Mange har en bestemt dag i december måned, hvor de laver konfekt til juledagene. Man kan efterhånden købe mange redskaber til at kunne lave meget flot og lækker konfekt derhjemme. Man kan lave konfekt i form af fyldt chokolade og dermed få mange former for konfekt med mange smagsvarianter.

Konfekt er en af de bedste og lækreste julegodter, som jeg sagtens synes at man kan give som værtindegave til et julearrangement. Hvis man selv kan lave konfekt, kan man glæde mange med det. Men man kan også sagtens købe konfekt, som smager rigtig godt.

Nem opskrift på konfekt

Har du nogle lette tips til konfekt? F.eks. kunne mange nok bruge en opskrift på nem konfekt, som børn kan være med til at lave. Hjemme hos os lavede vi ofte en meget simpel konfekt bestående af et stykke marcipan klemt imellem to ckokoladeknapper – det er nemt, men det er konfekt og det smager godt. Især når man selv har lavet sin konfekt.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: