• Home
  • Jul

Kataloger med tilbud på alt til jul kommer allerede i november

Mange vender øjne når julekatalogerne kommer ind ad brevsprækken først i november – der er tilbud på alt, hvad der har men julen at gøre. Du kan få billig julemad, julegodter, billig marcipan og ikke mindst “gode” tilbud på julegaver til store som små. Personligt synes jeg at det er hyggeligt når julekatalogerne kommer, men jeg synes dog ikke at deres tilbud er overvældende.

Billig julemad og tilbud på julegaver

Hvis du virkelig vil spare penge på julemad og julegaver, ja så skal der tænkes kreativt. De tilbud du får i katalogerne er ikke noget særligt. Men du kan ofte tage til Tyskland eller Sverige og købe billig julemad – især køber mange billig chokolade, marcipan og nougat. Tilbud på julegaver er der masser af i katalogerne, men vi ved jo alle at der kommer udsalg i januar, og at “julegaverne” bliver billigere om en måned eller to.

Hvordan kan man spare penge og købe billige julegaver?

Jeg så et afsnit af “Dr. Phil”, hvor han snakkede om sparetips, her foreslå han i fuld alvor at holde jul om sommeren – det kunne man spare mange penge på. Ja, det ville uden tvivl blive en billigere jul, hvis man rykkede den til juli, men det ville i hvert fald ikke blive en rigtig jul. For det første kan man i Danmark ikke købe julemad om sommeren – og man har heller ikke lyst til at spise det. Men julegaverne de ville være billige! (Det er vist også den eneste fordel, jeg kan se). Nej køb julegaverne i november og få dem lidt billigere end sidst i december.

Gavekort sikrer billig julegave til januarudsalg

Hvis du giver et gavekort i julegave, kan modtageren få mere for sine penge til januarudsalget – her vil man kunne købe en billig julegave, som er ligeså god eller bedre end den, man kunne have fået juleaften.

En anden måde at sikre sig billige julegaver på, er at handle online. På nettet kan du finde gode tilbud på julegaver også i december. Webshops hos de forskellige online forhandlere kan nemt hamle op med priserne i butikkerne og i katalogerne.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: