• Home
  • Jul

Julemandens hjælpere – nisser og andre, der hjælper julemanden

Vi ved jo alle, at julemanden har travlt i december og især juleaften. Men julemanden har heldigvis mange hjælpere. Han har nisser, der hjælper ham på værkstedet i Grønland og han har hjælpere, der tager  imod børnenes ønsker og deler gaver ud. Mange gør en god gerning i julen og de er ofte julemandens hjælpere.

De mange julemænd er den rigtige julemands hjælpere

Du ser nok mange julemænd i december, og derfor kan man komme til at tro, at der ikke findes en rigtig julemand. Men hvad nu hvis alle disse julemænd er den rigtige julemands hjælpere, der sørger for at alle børn kan give deres ønsker til julemanden og få deres julegaver juleaften. Der findes at dansk julemands laug, som er en forenig af julemandens hjælpere, der bringer glæde og hygge til alle i juletiden.

Nisser er julemandens hjælpere

Her i Danmark tror vi ligeså meget på nisser som på julemanden og vi tror på at nisserne hjælper julemanden. Nisser hjælper julemanden på hans værksted, men også ved at holde øje med om børnene er artige og ved at give gaver. Julemanden har mange hjælpere, ellers kunne han nok ikke klare alt det han skal i december. Nisserne er vigtige hjælpere, for de kan klare meget og så kan de jo trylle – hvilket er en god hjælp til en travl julemand.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: