Julekort – vi ønsker venner og familie glædelig jul

Julekortet er en gammel tradition, hvor vi ønsker venner og familie glædelig jul og godt nytår. Et julekort kan være kort eller langt, som et julebrev med en beskrivelse af hvad familien har oplevet i årets løb. Mange danskere sender rigtig mange julekort i hele december og postvæsnet har altid ekstra travlt op til jul. Et julekort kan være fortrykt med et julemotiv, sne eller et kristent billede, som f.eks. jesus i krybben. Men du kan også lave dine egne julekort, hvis du er kreativ.

Hjemmelavede julekort

Hvis du er lidt kreativ, kan du let lave dine egne julekort, som vil være meget mere personlige og skille sig ud fra mængden af julekort hos modtageren. Du kan købe mange fine ting, der er beregnet til julekort, men du kan også selv finde på dit personlige julekort.

Hvorfor ikke klistre et hjemmelavet julehjerte på et julekort? Eller måske er du dygtig til et andet håndværk, som kan udnyttes på dine julekort. Når jeg har en december med overskud, laver jeg mine egne julekort, men nogle år har jeg for travlt til at være kreativ. Det er ellers en hyggelig juletradition at lave sine egne julekort.

Julemærker på julekort

I Danmark er det en tradition at pynte sine julekort med et eller flere julemærker ved siden af frimærket. Disse julemærker bliver solgt i december og støtter forskellige gode formål. Du kan altså støtte velgørenhed og samtidig sende en hyggelig julehilsen med dit julekort.

Hvor mange julekort sender du – og laver du selv dine julekort?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: