• Home
  • Jul

Julegaver til venner og veninder – hvem er du på julegave med?

De fleste giver julegaver til den nærmeste familie, nogle giver julegaver til bedste, fætter og kusine, og mange er også på julegave med venner og veninder. Det er forskelligt hvordan disse julegave-aftaler udformer sig. Nogle giver julegaver til mange af deres venner og andre kun til nogle enkelte. Mange giver slet ikke julegaver til venner og veninder. Men hvad skal man give en ven eller en veninde i julegave?

Gode julegaver til venner og veninder

En julegave til en ven eller en veninder er noget andet end en julegave til familien. En god ven eller veninde kender man godt, og derfor er de ofte nemme at købe gaver til. Man kan komme i tanke om en bog, de kunne få glæde af, eller man ved at du ønsker sig en bestemt bluse. Men en god julegave til en ven eller veninde kan også være en oplevelse. Et par biografbilletter eller en koncerttur, kunne være en god julegave.

Små julegaver til en stram økonomi

Hvis man er på julegave med mange venner og veninder, kan økonomien blive stram og gaver skal derfor være små, men stadig gode og brugbare. Til en veninde kan en god creme eller neglelak måske gøre det. En vase, en skål eller en flot blomst kan være en hyggelig julegave til en veninde.

Til en ven kan en deodorant, en DVD-film eller en CD, måske gøre det ud for en mindre men god julegave. Det betyder ofte mere for venner og veninder at du tænker på dem i julen end hvad du giver dem i julegave.

Hvilke gode ideer til julegaver til venner og veninder har du?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: