• Home
  • Jul

Juleborddækning – kunsten at dække et smukt julebord til julemiddagen

Et smukt julebord indbyder til hygge og lækker julemad, både til julemiddagen juleaften og til julefrokoster. At dække et smukt julebord er vigtigt for mange, men kan gøres på masser af måder. Man kan altid bliver inspireret til en ny og flot borddækning. Mange kvinder kan lide at hygge sig med borddækningen og bruger gerne lang tid på at dække et specielt bord, især juleaften hvor der skal hygges ekstra meget.

Kreativ juleborddækning

Man kan være kreativ med borddækningen og lave flotte servietter, fine bordkort og selvfølgelig sørge for lys eller en juledekoration på bordet. Dugen, servietterne og lysene skal gerne give grunden til borddækningen med julefarver. Som ekstra pynt kan du lave et nisselandskab midt på bordet med vat, et lille spejl og det hele. Du kan også sætter nisser ved alle pladser, det er en børnevenlig borddækning.

Lav selv pynt til julebord

Hvis du er lidt kreativ kan du lave flotte bordkort eller måske flette julehjerter, der kan pynte på bordet. Du kan også dække dit bord med julestjerner og gran. Når det gælder borddækning skal du blot huske på, at der skal være plads til julemaden og tallerknerne, ellers kan fantasien få frit spil.

Borddækning skal være sjovt og behøver ikke være svært. Dine børn kan også sagtens hjælpe med borddækningen – de kan tegne juletegninger på bordkortene eller flette julehjerter, der kan pynte på dit julebord.

Har du nogle sjove og kreative ideer til at dække et smuk bord til julemiddagen?

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: