• Home
  • Jul

Jul i Tivoli – ægte julehygge for hele familien med forlystelser og sjov

Hvert år holder Tivoli åbent fra sidst i november og  i hele december – også hen over julen. Tivoli forvandles i julen, men forlystelserne er stadig åbne og man kan stadig more sig og have en sjov dag. Men det er alligevel noge andet at være i Tivoli til jul end om sommeren. Tivoli bliver et magisk sted, hvor julen er som julen bør være med lys, nisser og rigtige julegodter.

Nisse og masse af boder når det er jul i Tivoli

Når det er jul i Tivoli forvandles haven, der kommer masser af små boder med julegaver, pynt, mad og drikke. Du kan finde alt hvad dit julehjerte begærer og stemningen er gammeldags og hyggelig. Du kan også tage forbi Nissekøbing, hvor du kan møder nisser og se hvordan de lever og bor. Nissekøbing har også sin egen forlystelse, hvor du kan komme rundt i byen med rensdyr. Tivoli gør virkelig noget ud af julestemningen.

Julemanden i Tivoli

Julemandens kane lander i Tivoli i julen og alle børn kan møde ham og fortælle ham deres ønsker. Hvis du vil lade dine børn møde julemanden, er Tivoli et rigtig godt sted. I Tivoli bliver der virkelig gjort noget ud af det – og det er bare ikke det samme at møde julemanden i et indkøbscenter. I Tivoli er julen magisk og julemanden er prikken over i’et. Dine børn vil elske at besøge Tivoli til jul.

Forlystelserne kører når det er jul i Tivoli

Alle forlystelserne i Tivoli kører også i julen – så du får kun mere oplevelse for pengene. Der er nemlig nogle særlige juleforlystelser også. Mange familier har gjort det til en tradition at besøge Tivoli i december og opleve julestemningen. Den eneste ulempe er – efter min mening – at der er rigtig mange mennesker i Tivoli i julen. Det viser dog blot hvor fantastisk Tivoli er i julentiden og hvor hyggeligt man har det i Tivoli når det er jul.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: