En fritstående biopejs i dit hjem tilføjer både varme og liv.

At have en fritstående biopejs i dit hjem tilføjer både varme og liv når det er koldt og gråt udenfor. Med manglen på sod, aske og røg og fleksibiliteten, æstetikken og nem installation, er der få grunde til at ikke tilføje det i dit hjem. De ser meget imponerende ud og meget lette at flytte, noget der er umuligt med andre bioethanol pejse.

En ekstra fordel ved en fritstående biopejse er at den også kan bruges som en udendørs pejs, da de ikke har brug for hverken gas, elektricitet, eller skorstene. Når du vælger en gulv biopejs, er det eneste spørgsmål, hvilken model der bedst passer til netop dit hjem.

Hav fritstående ild uden at destruere atmosfæren med biothanol

Bioethanol pejse brænder med en naturlig og ren forbrænding uden de emissioner, der produceres af træ eller gasbrændende pejse. De mange forskellige designs på fritstående biopejse lader dig vælge mellem stilfulde og moderne design til et mere klassisk og gammeldags udseende. Andre fordele inkluderer:

  • Ikke permanent – du skal ikke bekymre dig om at finde stik eller installere skorstene, da disse pejse kun har brug for bioethanolbrændstof og skaber let en fremragende, smuk og ren flamme.
  • Miljøvenligt brændstof – bioethanolbrændstof er fremstillet af vedvarende kilder og brænder rent uden at udsende røg eller dampe. Dette betyder, at der ikke er nogen aske og sod der skal rengøres.
  • Let at bruge – du kan have din biopejs fritstående hvor du har lyste til. Den er let at tænde og slukke, bare hæld bioethanol i brænderen og tænd. Det er let og sikkert.
  • Let vedligeholdelse – gulv bioethanolpejse har meget lidt vedligeholdelse hvis du følger brugsanvisningen takket være deres moderne design og enestående holdbarhed.
  • Kan flyttes fra værelse til værelse og endda udendørs – hvis din indretning ændres er en fritstående biopejs let at flytte, og du kan tage den med ud til en hyggelig sommeraften.

Hvor sikker er en gulvbiopejs?

De er sikrer at bruge hvis du følger brugsanvisningen. Det, du skal tænke på er hvis du har børn eller kæledyr. De kan vælte den. Da du har den  fritstående og ikke fastgjort til væggen er der en vis risiko for ulykker, så brug din sunde fornuft hvis du har vildt legende børn eller kæledyr. Vælg en model der passer til dine behov.

Er en fritstående biopejs velegnet til udendørs brug?

Ja! Mange af de modeller der er på markedet idag kan bruges udendørs. Med e fritstående biopejs kan du nyde en kølig aften udendørs. Der er bare et par ting at huske på.

I haven vil vind og vejr reducere levetiden såvel som udseendet af en smuk pejs. Dette kan naturligvis overkommes med en mur, der fungerer som vindbeskyttelse, og husk at tørre pejsen af efter brug, da vind og vejr på lang sigt vil beskadige biopejsen.

Når efteråret kommer og du ikke længere bruger din biopejs udendørs så bør du montere pejsen ned og tage den ind, eller placere en vand- og vindtæt presenning over den. Alt dette ville være en god måde at beskytte pejsen på.

Fleksibilitet og pladsbesparelse

En af de mange fordele ved en fritstående bioethanolpejs sammenlignet med en traditionel pejs er, at den ikke behøver at blive installeret permanent og derfor kan flyttes når som helst. Da et stort antal biopejse har en relativt lille vægt, kan de i de fleste tilfælde flyttes af en person alene. Det betyder, at du altid er fleksibel med en fritstående pejs, da den kan tages frem, når det er nødvendigt, og opbevares let, når den ikke er i brug. Da den brænder med bioethanol, er der ikke behov for en gasforbindelse eller skorsten.

Hvis du vil ha et mere naturligt udseende på din ild, kan du tilføje forskelige tilbehør til den. Der tilbydes keramiktræ, sten til at give din biopejs en følelse af et rigtig bål.

Biopejs: Fritstående modeller du skal kende til

udendørs-biopejs

Nice Round bioethanol pejs

Flot fritstående biopejs fra Decoflame, den er lavet af hærdet glas og rustfri stål. På de køligere aftentimer vil den åbne ild bringe hygge og varme til dit hjem. Dimensionerne (HxBxD) er 993 x 402 x 402 mm og kan fås i følgende farver: Sort Hvid, Sølv, Rød, Grå.

Tjek prisen her

gulv biopejs

Milano Biopejs

Moderne fritstående biopejs fra Xaralyn, det smukke stengrå design gør den til et sandt kunstværk ser passer in i de fleste hjem. Oversiden kan drejes rundt uafhængigt fra basen. Den er lavet af stål, mdf og rustfri stål. Dimensionerne er (HxBxD) 880 x 760 x 300 mm. 

Tjek prisen her

biopejs fritstående

Woody biopejs

En anden smukke naturtro biopejs fra Xaralyn i harpiks. Du kan bruge den til at bringe live i en ubrugt pejs eller som en som en dekorativ pejs på et bord eller hylle. Den er håndmalet i træfarve og har dimensionerne (HxBxD) 12,5 x 49,5 x 23 cm.

Tjek prisen her

fritstående biopejs

Silo Fritstående Biopejs

Hvis du vil have en biopejs fritstående udendørs pejs så er Silo pejsen fra Xaralyn et godt valg. Den er nem at flytte da den kommer som standard på hjul. Den kommer i sort metal og har dimensionerne (HxBxD) 850 x 450 x 450 mm.

Tjek prisen her

ethanol pejs fritstående

Shigo biopejs

En flot gulv biopejs der kombinerer en vase i rigtigt sammenpresset sten med en keramisk brænder. Den kan købes i stenlook eller klippevægs-look. Den passer godt ind i både et klassisk hjem såsom et moderne hus, dimensionerne er (HxBxD) 850 x 870 x 360 mm.

Tjek prisen her

bioethanol pejs fritstående

Monaco Square Tower

En biopejs fritstående model der er designet til både indendørs og udendørs brug. Der er mulighed for at sætte små skjulte hjul på som gør den meget nem at flytte rundt på. Den er lavt af rustfrit stål og hærdet glas. Den kommer i hvid, sort og børstet stål med dimensionerne (HxBxD) 950 x 430 x 430 mm.

Tjek prisen her

fritstående bioethanol pejs

Magnus ethanol pejs

En dejlig biopejs fra IgnoRa Design collection. Den kan både bruges som en gulv biopejs og som indbygget biopejs. Den kommer som standard i sort eller rustfrit stål men der er mulighed for andre RAL-farver. Dimensionerne er (HxBxD) 60 x 100 x 40 cm.

Tjek prisen her

bord biopejs

Horus Firebox

Hvis du har knapt med pladsen i dit hjem er Firebox er den perfekte pejs. Når biopejsen ikke er i brug kan du nemt sætter toppen på og så har du et lille sofabord. Den fås i sort eller hvid og har dimensionerne (HxBxD) 42 x 45 x 45 cm.

Tjek prisen her

Konklusion

Alt i alt vil fritstående ethanolpejse tjene dig godt, da de tilføjer et strejf af elegance og sofistikering til ethvert hjem. De er praktiske og giver en god opvarmning til dit hjem! Det bliver ikke bedre end en have en biopejs fritstående i dit hjem

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: