• Home
  • Jul

Gratis jul – julen er dyr, men der er mange gratis glæder

Ja indrømmet, julen er dyr og vi bruger utroligt mange penge på at sikre den rette julestemning. Men der er faktisk mange gratis glæder i julen, man kan benytte sig af. Mange glemmer de gratis glæder i julen og overser de små ting, der gør jul til jul. Gratis jul er måske så meget sagt, da en almindelig dansk jul koster penge, men man kan sagtens holde en gratis jul – så må man også bare undvære nogle ting.

De gratis glæder i julen

Julen handler om familien og om at være sammen med familie – og det er gratis. Gå en tur i skoven, leg i sneen, saml familien i julen og hyg jer sammen. Når familien alligevel tager en tur i skoven, kan I benytte jer af en anden gratis glæde: man kan samle grankogler og andre småting til juledekortationerne.

Af gratis glæder kan vi også snakke om julearrangementer, der er mange byer, der laver gratis arrangementer for børn og voksne – f.eks. kan man i mange byer se julemanden ankomme eller juletræet blive tændt – og det er ganske gratis.

Gratis ideer til jul findes online

Nettet vrimler med gratis glæder i julen. Du kan finde online spil, online julepostkort og masser af lækre opskrifter på julemad. Hvis du tager de kritiske briller på og surfer på nettet vil du kunne finde mange gratis juleting. Og selvføgelig er der masser af gratis inspiration til julen og gode råd til en billigere jul.

Her på bloggen handler mange indlæg om billig jul og hvordan man kan spare lidt på den dyre jul. Noget af det du let kan finde gratis er clipart med jul – det er små billeder og figurer, du kan pynte din hjemmeside eller dine julebreve med, så det får den rette julestemning. Nettet vrimler med gratis clipart og julebilleder, du kan benytte dig af.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: