Gammeldags regnmåler – Bring stil og funktionalitet til din have

En gammeldags regnmåler er instrumenter, der måler den mængde regn, der er faldet over et bestemt tidsrum. Oprindeligt blev disse enheder brugt af officielle vejrstationer og forskere, men deres anvendelse er udvidet til private hjem, landbrug, andre institutioner og organisationer. De bruges til at analysere nedbørsdata for at hjælpe med planlægning og beslutningstagning for fremtiden.

For eksempel monterer mange gartnere og landmænd regnmålere for at overvåge, hvor meget regn der er faldet, og kan bestemme, hvor meget ekstra vanding der er behov for. Uanset om du er en haveprofessionel eller nybegynder, og du er leder efter den bedste regnmåler for dine behov, så kan vi hjælpe dig, så læse videre her…

Sådan vælger du din gammeldags regnmåler

 • Mærker – Specielle mærker af regnmålere tilbyder højere kvalitet, større effektivitet, holdbarhed, nøjagtighed, pålidelighed og værdi for pengene end andre. De vigtigste mærker, man skal kigge efter inkluderer AcuRite og La Crosse som også har elektroniske regnmålere. Det skyldes normalt det høje omdømme, som producenterne har tjent som et resultat af konsekvens og kvalitet af ​​deres produkter over tid.
 • Pris – Det menes generelt, at med kvalitet følger en høj pris. Selvom denne tro kan have en vis berettigelse, er det vigtigt at overveje om produkter er af god kvalitet, er vær en meget stor pris. Dette betyder, at vi er nødt til at sammenligne produktets pris med dets kvalitet og værdi.
 • Anmeldelser – Anmeldelser tilbyder et praktisk og en god måde til at vurdere et produkt. Dette skyldes, at de, der faktisk har brugt produktet, er i den bedste position til at give dig den vurdering, det fortjener. Generelt er mere positive anmeldelser en indikation af god kvalitet og pris på produktet.

Funktioner til at se efter i manuelle regnmålere

 • Nøjagtighed – De fleste købere er meget interesseret i det præcisionsniveau, som en bestemt regnmåler er i stand til at opnå. Vigtigere er, at de målinger som deres regnmålere genererer kan sammenlignes med, hvad det nationale vejrkontor er i stand til at vise. Jo tættere disse to målinger er på hinanden, desto bedre er det særlige mærke.
 • Kvalitet – Regnmålerens kvalitet bestemmes af flere faktorer, herunder konstruktionsstabilitet, hvor let eller vanskeligt det er for produktet at falme eller ændre farve, når det udsættes for de forskellige vejrforhold. Kobber regnmåler har ikke det problem. I nogle af de gammeldags regnmålere eroderes udskrivning og markering ret hurtigt, og dette er ikke en god indikation af kvalitet, da markeringerne og figurerne er et krav til let og høj læselighed.
 • Brugervenlighed – Bekvemmeligheden er også vigtig når mængden det opsamlede vand skal måles. Nogle målere gør dette automatisk, mens andre kræver manuel betjening. Synligheden af ​​markeringerne på afstand er også en god indikator for brugervenlighed.
 • Installation – Når du køber en regnmåler skal du passe at den er let at montere, installere og vedligeholde regnmåleren, det er en vigtig funktion som er let at overse. Derfor foretrækker mange kunder gammeldags regnmålere, der leveres med jordspidser og konsoller med tilhørende skruer.

Køb en gammeldags regnmåler

køb regnmålere gammeldags

 

Ugler på en gren

Her er en sjov regnmåler i gammeldags stil. Den er både flot og unik regnmåler og vil skabe blikfang i din have. Den er lavet i jern og er håndlavet, så udseendet kan godt variere lidt fra biledet…

Læs mere her

gammeldags regnmålere tilbud

Den rød hanekam

en sjov fantasifugl med en rød hanekam og lange grønne halefjer sidder på toppen af den gammeldags regnmåler. Den er smukt håndlavet i metal, så der kan være lidt variation fra biledet…

Læs mere her

gammeldags regnmålere pris

2 fugle på en gren

Bring dette sjove lille kunstværk in i din have. Den håndlavet regnmåler af metal og glas passer godt in i alle have, da den er unik og lavet i hånden vil den altid varierer lidt fra billedet…

Læs mere her

Korrekt placering af en regnmåler

Dine målinger er ikke værd noget, hvis du ikke placerer din regnmåler på det rigtige sted. For at gøre det simpelt så skal du sæt den ude i den åbne del af haven. Der er dog nogle mere specifikke overvejelser, man skal huske på:

 • Den generelle tommelfingerregel er at holde regnmåleren to gange afstanden væk fra højden på den nærmeste forhindring (f.eks. Placering af en måler 20 meter væk fra 10 meter høje træer).
 • Placer måleren mindst 1-2 meter fra jorden på siden af en stang, med toppen af cylinderen flere centimeter over toppen af stangen for at forhindre at vand sprøjter tilbage og op i måleren.
 • Sørg for, at toppen af regnmåleren er i vater.
 • Hold måleren væk fra kilder til kunstig nedbør, der kan påvirke målingerne, f.eks. Sprinklere.

Konklusion

Som nævnt tidligere er en regnmålere ganske nyttige for haveejer, landmænd og andre udendørsentusiaster. Hvis du ønsker mere nøjagtige aflæsninger og mere korrekte oplysninger, kan en elektronisk regnmåler eller en vejrstation være mere nyttig og dyrere. Jeg anbefaler stadig den gammeldags regnmåler, hvis du er privat haveejer og ikke er i behov for den ekstra information de digitale modeller giver.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: