Find den rigtige robotplæneklipper til din have

Hvis man er mere en nyder end man er en yder, så er en robotplæneklipper lige sagen. Der slipper man nemlig for de ugentlig klipninger af græsset og kan så nøjes med at nyde de gode og stille stunder i haven.

Den bedste robotplæneklipper

Det er gået stærkt siden robotplæneklipperen er blevet introduceret i Danmark, og allerede i dag findes flere producenter. Umiddelbart kan man have svært ved at se forskel, uden at have prøvet dem, og derfor forstår jeg godt hvis mange forbrugere er i vildrede.

Hvis du har spørgsmål til installering af afgrænsningskabler er du velkommen til at kontakte mig, så skal jeg svare efter bedste evne.

Personligt har jeg selv både prøvet Gardena og Robomow, og mit umiddelbart indtryk af dem begge var godt. Dog vil jeg alligevel fremhæve Robomow som værende den bedste, da den var meget simpel at gå til og gav det bedste resultat på min plæne. Den har indbygget et avanceret bioklip, som fordeler det afklippede græs jævnt over plænen, hvilket er med til at give græsset masser af næring.

Har tidligere haft en helt traditionel plæneklipper fra A-Z af mærket Ginge, som havde en opsamler bag på. Det var meget besværligt at skulle tømme denne beholder konstant, specielt hvis man ikke havde været over græsset et par uger og mængden var enorm. RC308U fra Robomow kører meget oftere end jeg selv ville have gjort, og på den måde er plænen altid nede i et fornuftigt niveau.

Efter at have prøvet kræfter med en robotplæneklipper hele sidste sommer, er jeg blevet intet mere end afhængig af den. Jeg er blevet ligeså afhængig af robotplæneklipperen, som jeg er blevet afhængig af den elektriske tandbørste, og som jeg aldrig kunne forestille mig at vaske tøj i hånden mere. Et tekniske hjælpemiddel som er med til at gøre livet meget bedre.

Jeg er pensionist, men stadig i den aktive alder, og derfor er jeg da også blevet stikket til at venner og familie. De mener at det er alderen som har gjort mig doven, og at jeg ville have godt af motionen som græsslåning giver. Måske har de ret, men der findes ikke noget mere kedeligt end at gå i cirkler på en plæne. Derfor vil jeg til hver en tid hellere lade Robomow gøre det sure arbejde, mens jeg tager en frisk cykeltur i den danske natur.

Robot græsslåmaskine

Robomow RC308U

 

Alle modellerne er delt op efter arealet den skal køre på, og derfor er prisen meget afhængig af størrelsen på din græsplæne. De billigste uden ladestation starter ved omkring 5000 kroner, men da jeg foretrak at få ladestationen med, har jeg valg en RC308U som er rigeligt til mine 700 kvadratmeter. Først støvsugere, så plæneklipperen – hvad mon den næste robot i hjemmet bliver?

Find din robotplæneklipper på tilbud og spar penge

En robot plæneklipper er er en stor investering, og derfor er der gode muligheder for at spare penge når de kommer på tilbud. Men nu skal du ikke vente til januar udsalget starter, for det er sjældent at man ser en robot plæneklipper på januar udsalg. Tag i stedet for at se de tilbud de har hos roboteksperten på deres robotter!

Robotplæneklipper test

Vores Robot plæneklipper test viser at de kan nemlig programmeres til at pleje din plæne når du ikke er hjemme, på den måde slipper du også får den kedelige støj der er med en traditionel plæneklipper. Nogen butikker tilbyder

Robotplæneklippere bruger bioklip, hvilket betyder at du ikke behøver samlet græsset sammen fordi det klippes så fint at det ligger sig i plænen og forgår hurtigt. Hvis man skal benytte sig af bioklip er det vigtigt at græsset slås ofte, men det er ikke noget problem med en robot, den kan sættes til at slå græsset så ofte du lyster.

Robot græsslåmaskine

Når du nu engang har fået købt en lækker robot græsslåmaskine og sidder hjemme i haven imens nyder en kold cider. Så prøv og læg mærke til hvor pænt og nydeligt din nye robot græsslåmaskine egentlig klipper græsset!

Der findes en del mærker og modeller, og jeg kan godt forstå hvis nogen føler jeg forvirret over det, og derfor har svært ved at vælge et bestemt mærke. Mit råd vil være at kigge efter Robowmow eller Gardena, de er stærke på hver deres måde.

Findes du at der også findes et stort udvalg af robotter der kan hjælpe dig med at støvsuge? Du kan se denne her side for mere information

Lær hvordan man sætter sporingstråde ud til en robotplæneklipper

Det er vigtigt at man får sat sine sporingstråde korrekt ud til sin robotplæneklipper, ellers kører den skævt og sætter sig måske fast. Til denne artikel har vi fundet en video der viser hvordan man på den bedste måde montere sine kabler i haven.

Hvis i ser bort fra modelnavnet så er fremgangsproceduren den samme en anden robotplæneklipper model. Jeg har bare ikke kunne finde andre videoer, og denne her viser virkelig godt og detaljeret hvordan fremgangsmåde er!

Hvis du har spørgsmål til installering af afgrænsningskabler er du velkommen til at kontakte mig, så skal jeg svare efter bedste evne.

Related Posts
No related posts for this content
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: