Elektronisk regnmåler – Få nøjagtige information om din haves vandbehov

Har du som barn nogensinde efterladt en spand udenfor i regnen, så du kunne se, hvor meget regn der faldt den næste dag? De fleste af os har det. Den gang stammede måling af regnen fra barnlig undring og nysgerrighed omkring vejret.

Som voksen kan måling af nedbør stamme fra en kombination af denne nysgerrighed og behovet for at måle nedbør nøjagtigt til fordel for din have eller gård. At have en elektronisk regnmåler kan være fordelagtigt af mange grunde. De kan hjælpe dig med at forbedre din haves sundhed og bæredygtighed, give dig en dybere forståelse af dit lands vejrforhold eller tilbyde vigtige data, der giver dig information om det lokale miljø som helhed.

Ikke overraskende bruges regnmålere af mange mennesker, herunder husejere, hobbyister, landmænd, metrologer, skoler, landbrugs- og gartnerier, og listen fortsætter!

Alle bruger deres regnmåler til lidt forskellige formål, men uanset hvilken kategori du falder under, har du brug for noget mere nøjagtigt end en simpel spand. Der er mange elektronisk regnmålere derude, der opfylder en række forskellige behov afhængig af brugeren.

Find den rigtige elektroniske regnmåler

Hvis du allerede er leder efter en regnmåler, læser du muligvis denne side, fordi du er blevet så overvældet af hvor mange forskellige slags regnmålere der er derude. Problemet med at købe en regnmåler er, at disse enheder ofte bruges af professionelle vejranalytikere eller gartnerier, der har brug for meget sofistikeret og specifikt udstyr. Desuden har regnmålere en lang historie og har blevet brugt i gamle dage. De første registrerede regnmålere går tilbage til det antikke Grækenland, hvilket betyder, at mange forskellige metoder til regnopsamling er udviklet over tid.

Du har måske ikke indset, hvor stort regnmålermarkedet er, så vi er her for at hjælpe dig med at indsnævre det. Heldig for dig, der er masser af elektroniske regnmålere, der er markedsført til den daglige forbruger. Disse er mere overkommelige og har funktioner der er tilpasse til de fleste forbrugeres behov.

Digital Regnmåler Elektronisk

Hvad skal du se efter i din digitale regnmåler?

Hvad er nødvendigt, og hvad er ikke? Selv når du udelukker det seriøse, professionelle udstyr, er der så mange regnmålere derude for den gennemsnitlige forbruger. Nogle af disse er så enkle som et målerør af plastic, mens andre leveres med trådløse optagelsesskærme. Ikke desto mindre er svarene på ovenstående spørgsmål ikke så komplicerede, som de kan synes. Vi har indsnævret de vigtigste funktioner, du skal kigge efter i den regnmåler, du beslutter at købe.

  • Vælg først en digital regnmåler, der er meget vejrbestandig. Det er rigtigt – nogle regnmålere holder ikke i hårdt vejr så godt som andre, så vær på udkig efter billige robuste regnmålere, der ikke kan udføre de mest basale funktioner.
  • Du skal også kigge efter en regnmåler, der tilbyder nøjagtige aflæsninger, ned til millimeter, hvis det er muligt. Nogle regnmålere kan kun aflæses i centimeter, hvilket kan være en ulempe for anlægsgartnere, gartnere og landmænd, hvis planter kræver specifikke vandingsbehov. En god, nøjagtig regnmåler kan hjælpe dig med at holde øje med, hvor meget vand dine planter får naturligt, og hvor meget du skal forsyne dem med selv. En nøjagtig regnmåler kan endda spare dig for penge til vandforbruget.
  • Du bør også vælge en regnmåler, der tømmer sig selv. De fleste regnmålere af god kvalitet tilbyder den funktion og det gør dem meget mere nøjagtige, så du bør købe en elektronisk regnmåler der tilbyder denne mulighed. Du vil sparer dig selv masser af hovedpine i det lange løb.
  • Det er også ideelt at få en elektronisk regnmåler, der giver trådløs dataoverførsel. Igen, så mange regnmålere tilbyder denne funktion, at vi varmt anbefaler, at du ikke nøjes med mindre. Med trådløs overførsel behøver du ikke at gå ud i regnen for at hente data og behøver desuden ikke engang at logge data selv. Det er en fantastisk funktion, der kan øge funktionaliteten og effektiviteten af ​​din dataregistrering markant.

3 Ting, Du Skal Overveje, Når Du Installerer Din Nye Regnmåler

Her giver vi 3 grundlæggende tip, som du skal være opmærksom på, når du installerer din regnmåler. Disse råd gælder for alle slags regnmålere fra digitale til dekorative kobberregnmålere. Følg vores råd, og du vil blive belønnet med nøjagtige og pålidelige nedbørsmålinger:

  1. Kontroller dine omgivelser – Vind er den største trussel mod pålidelige regndata, så undgå først og fremmest at placere din regnmåler i et blæsende område såsom toppen af ​​en bygning. Bare for at give dig en idé, ville det perfekte sted for en regnmåler være en lille åben eng omgivet af skov. Husk også, at eventuelle forhindringer tæt på din regnmåler, herunder træer, planter osv. enten kan forhindre nedbør i at nå måleren eller forårsage, at nedbør sprøjt mod den og således påvirke dine målinger. Generelt kan afstanden fra din regnmåler til en forhindring ikke være mindre end dobbelt så lang som hindrings højde.
  2. Respekter den officielle monteringshøjde – Kanten på din regnmåler skal placeres 1,5 meter over jorden. Det er også meget vigtigt at bruge et vaterpas for at sikre, at måleren er placeret i en helt lodret position, så den kan opsamle alt regn.
  3. Hold den rent – Regelmæssigt rengøring af din regnmåler er vigtig for at sikre maksimal nøjagtighed. Start med at fjerne eventuelle blade eller affald, der muligvis tilstopper tragten. Når det er gjort, kan du rense den indvendige cylinder ved at dreje et tyndt blødt håndklæde ned i cylinderen, indtil det når bunden. For endnu bedre rengøring kan du hælde lidt varmt vand med lidt flydende håndsæbe i cylinderen og derefter rense det op med en vaskeklud.

Køb en elektronisk regnmåler

netatmo regnmåler

 

Netatmo regnmåler

Her er en af de bedste digitale regnmåler. Den kommer med en masse funktioner og er trådløs. Den er selvtømmene og kan også måle temperatur of luft fugtighed.

Læs mere her

 

 

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: