Find den bedste fuglehustegning der matcher dine behov

Det er nemt at bygge et fuglehus, når du drager fordel af de mange forskellige gratis fuglehustegninger, der er tilgængelige fra velrenommerede onlineressourcer. At forstå, hvilke huse der er bedst at bygge, er imidlertid endnu mere kritisk end selve planerne, når det gælder at tiltrække den type af fugle du gerne vil have i din have.

Valg af fuglehustegning.

Uanset om du er en professionel tømrer og har arbejde i træ i mange år eller bare en nybegynder, er der et fuglehus, du kan bygge med succes. Før du vælger hvilken fugle tegning du vil bruge, skal og du skal tage hensyn til om den er den bedste tegning for dit værktøj og til dine færdigheder samt om den passer til de fugle der er i dit område.

Inden du vælger en bygselv fuglehus tegning, skal du beslutte, hvor du vil placere det færdige hus. Dette vil hjælpe dig med at bestemme typen (træ, ophæng, ​​stang osv.) og størrelsen på det fuglehus, du skal bygge.

Nogle fuglehuse er bedre end andre til bestemte fuglearter. Vælg et design med en rimelig indgangshul og en størrelse, der gør det muligt for de rigtige fugle at byge rede inde i dit fuglehus.

I stedet for at vælge den enkleste (eller smukkeste) model, skal du kigge efter:

 • Brug en fuglehustegning der passer til de fugle, der typisk bruger fuglekasser i din region
 • Størrelsen på indgangshullet skal passe til de fugle, du ønsker at der skal bo i huset
 • Sikre at fuglehus har alle vigtige funktioner såsom ventilationshuller, korrekt dræning og er bygget i fuglevenlige materialer
 • En dimension der passer til fuglenes redebehov med den rigtige gulvplads og højde
 • At den er let at komme til, så det giver mulighed for nem rengøring af huset. Herved kan du holde det i god stand

Vælger en tegning, du helt sikkert selv kan lav. Du skal kigge efter:

 • Hvilket færdighedsniveau forventes og er nødvendigt for at gennemføre projektet.
 • Materialer og værktøjer, der er nødvendige for at passe til det, du allerede har eller kan let få fat på
 • Detaljerede planer og diagrammer, der giver god vejledning til at byge huset
 • Variationer eller ændringer, du kan lave på huset så det er mere velegnede til de fugle der er i dit område
 • Yderligere tip, der kan hjælpe dig med at gennemføre projektet og bruge fuglehuset med succes

Efter at du have fundet en passende tegning, er du blot et par timer fra føje et nyt fuglehus til din baghave.

Ressourcer til gratis bygselv fuglehuse.

Følgende online ressourcer giver gratis online fuglehus tegninger du kan downloade og udskriver. For at finde den plan, der passer bedst til dig og de fugle, du vil tiltrække, bør du studere et par muligheder, før du vælger det hus, du skal bygge.

Her kan du finder alt fra enkle fuglehuse til mere avancerede hjem. Sørg for at klikke på hvert af linkene for at finde instruktioner, diagrammer og fotos.

 • One-Board DIY Birdhouse: Dette er en utrolig nem fuglehus tegning, hvor du kun skal anvende en fyrretræplade til at lave det.
 • Basic Birdhouse: Her er en anden gratis fuglehusplan, der er et fantastisk design til den der er nybegynder når det kommer til træarbejder. Det passer også til dem, der leder efter et hurtigt projekt.
 • The Family Handyman: Detaljerede tegning for et mere detaljeret husdesign med maleriske detaljer og sjove finish.
 • Beautiful Britain: En nem plan designet til at passe under et hustag. Tegningen er lavet til at bygge et fuglehus for spurve, men du kan let justere det til andre fugle sorter.
 • Green Roof Bird House Plan: Mange fugle arter vil især elske dette fuglehus, som du kan dyrke planter og blomster oven på og således give det et grønt naturligt tag.

Du kan også søge på Google eller Bing og finde mange andre sjove fuglehustegninger.

Et par ord om gratis

Det gamle ordsprog siger ”du får det, du betaler for”, og det samme kan siges om gratis fuglehusplaner. Før du foretager det første snit eller sømmer det første søm, skal du læse instruktionerne omhyggeligt for at sikre dig, at det er fornuftigt og at du kan byge det færdig.

Overvej at ændre designet for at gøre huset mere fuglevenligt med ventilationshuller, dræneringshuller, åbninger til rengøring af fuglhuset eller andre funktioner, der muligvis mangler i den enkle tegning.

Ved at se bruge en gratis fuglehustegning til at bygge et fuglehus, kan du forvandle genbrugs træ til et smukt nyt hjem for dine havefugle uden at bruge nogen penge.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: